Arany főoldal

2017.12.21

Örömteli pillanatok az ünnepvárás jegyében

Az a boldogság, hogy a másikat boldoggá tesszük. A gondolat, hogy velünk olyan csodálatos pillanatokat él át, melyekben nélkülünk nem lett volna része, hogy fényt vittünk az életébe, ahogy ő is a miénkbe.

                                                                                                              /Francois Lelord/

Iskolánkban ismét adódott alkalom a közös együttlétre. Ha van mit ünnepelni, és ezt van kivel együtt megosztani, akkor boldogok lehetünk, hiszen másoknak is kellemes pillanatokat szerezhetünk. Az adventi ünnepvárás az év érzelmekben leggazdagabb időszaka. Adni és kapni egyaránt nagy öröm Mindenkinek.  Ma egy kedves kollégánk, Kondákor Ferenc örvendeztette meg a felső tagozatos gyermekeket.  Az Ökoiskolai pályázat jegyében átadásra került az a csodálatos tíz falikép, ami hazánk természetvédelmi területeinek emblematikus helyeit és pillanatait ábrázolja. Mostantól a hortobágyi kilenclyukú híd tövében uzsonnázhatunk, és a balatoni tanúhegyek lábánál focizhatunk a tanév minden napján.

A gyerekek örömét fokozta, hogy az Aranyos Gyermekekért Egyesület nevében Ördög Éva, a szülői munkaközösség vezetője három hatalmas csocsóasztalt adományozott a tanuló ifjúságnak, hogy az órák közötti szünetek se teljenek eseménytelenül.

Az együtt töltött hideg, zuzmarás perceket még kellemesebbé varázsolták  a Kiskunmajsai egészségfejlesztési Iroda munkatársai, akik egy korábbi projekt zárásaként elhozták ajándékaikat a nyerteseknek.

Mindenkinek köszönjük az ajándékokat, melyekkel ragyogóvá varázsolták ezeket a közös pillanatokat.

Áldott, békés, szép Karácsonyt,szeretetben, egészségben és természetesen  jó jegyekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk gyermeknek és felnőttnek egyaránt!